Great Acrobat

 
 
Great Acrobat även kallad Abbe eller Abborren. En valack född 2006 e. Akribori ue. Colombian friend xx. En ganska normalstor häst på ca 1.67 cm, ganska nätt och en typisk sportmodell med fullblodsinslag. 
 
Tre trevliga, taktfasta och framförallt utvecklingsbara gångarter. En mycket positiv och samarbetsvillig häst men med en liten touch av attityd och egensinnighet. Han är inte som alla andra men en mycket rolig häst att jobba med. Hoppar med trevlig teknik och framförallt trevlig och okomplicerad inställning till hinder. En lite ängslig individ i vissa sammanhang med en liten nerv på utsidan men i det allra mesta är han kolugn och en otroligt mysig individ. Han är tävlad ett fåtal gånger och annars främst riden på hemmaplan. En väldigt rolig häst att jobba med där det händer saker från gång till gång. 
 
Förhoppningarna är att Abbe skall fungera som fälttävlanshäst men om han inte vill det så får han bli dressyrhäst då gångarterna är väldigt trevliga. Tror dock inte det kommer vara några som helst problem för honom att hänga på terrängbanan. Det känns som att han är gjord för det. I dagsläget är det dock fokus på grundridning och åter igen grundridning samt stärkande och uppbyggande arbete. Han är muskelfattig och behöver tid på sig att bli stark. Han har trots allt inte varit min i ens två månader. Så vi jobbar stärkande och håller helt enkelt på att lära känna varandra. Efter det finns det nog inte mycket vi inte kommer kunna göra.  
 
 
 
 
 
 
1

Det här med att blogga

Gud vad jag saknar att blogga egentligen. Svårt att få tiden att räcka till ibland men egentligen gillar jag ju det. Ser att det är några stycken inne och kikar varje dag så en liten uppdatering kanske är på sin plats. Kommer nog inte blogga så frenetiskt men ibland kanske jag kan få till något. 
 
Det har hänt ganska mycket i livet sen senast. Efter USA fortsatte jag att jobba på. Jag har flyttat till centrala Göteborg och bor numera där med min sambo. Jag trivdes med stadslivet men sen till sensommaren kom den där otroliga saknaden av att ha häst.Jag klättrade bokstavligt talat på väggarna till den dagen min sambo helt enkelt sa: Älskling, det är dags att vi köper häst, du håller ju på att krypa ur skinner. Så sagt och gjort. Så en ny häst står numera i stallet. Men en presentation om honom och hur jag hittade honom kommer i ett senare inlägg! Nu finns ju i alla fall motivation till att skriva lite på en hästblogg igen. 
 
Ska se om jag kan inspirera Emily till att börja blogga lite igen också. Mycket trevligare när hon också hänger här med mig.  
 
 
 
/Mikaela