Bilder från USA

Här kommer ett litet urval av bilder. Det togs otroligt mycket bilder så det är omöjligt att visa allt och alla. Tyvärr. Bjuder i alla fall på lite bilder från en av de roligaste och mest otroliga resor vi (tror jag pratar för samtliga) gjort! Det var alltså jag, min mamma, Emily och min kompis Daniella. Så ett tjejteam. Vilket var så otroligt roligt. 

 

New york
Första delen av resan spenderade vi i the big apple. Alltså jag älskar den staden. Helt fantastisk. Vi myste runt, turistade och bara njöt av atmosfären. Vädret varierade en del. Allt ifrån 18 grader varmt till typ 7-8 grader. Så lite bättre väder hade inte skadat då det bitvis var riktigt kallt men man skall inte klaga. Våra 6 dagar i NYC var fantastiska!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kryssningen
Del två på resan var en 7-dagars kryssning i västra Karibien. Vårt hem under veckan var otroligt fina Freedom of the seas. Fantastisk båt, fantastisk mat, fantastiskt väder, fantastiska stopp och fantastisk personal. Inget var fel. Vi gjorde fyra stopp, Haiti, Jamaica, Grand Cayman och Mexico. Under kryssningen gjorde vi lite allt möjligt i utflyktsväg, bland annat ziplining (vilket var helt galet otroligt), simma med havssköldpaddor etc.

 

 
 
 
 

 

Orlando
Vilket var ett perfekt avslut. Lite mer shoppning och så fick vi vara barn på nytt i Universals båda parker. Vi hade så otroligt roligt. Perfekt väder, perfekt sällskap. Shoppade lite gjorde vi också, så det slutade med att vi införskaffade en extra väska då väskorna var fulla redan från NYC.  

 
 
 

 

/Mikaela

3

Long time no see

Här har det varit tyst länge. Det beror väl på lite olika saker både för mig och Emily. Ibland finns helt enkelt inte suget, ibland inte tiden och ibland glöms det helt enkelt av.

 

Tänkte mest uppdatera lite om vad som häst på sista tiden om det är så att någon är nyfiken. Största anledningen och även det största som hänt sedan sist jag skrev är att Caga inte längre är min. Hon som har stallet där vi varit uppstallade de senaste åren har köpt henne. Det känns både väldigt bra och ibland lite tomt. Caga och Ullrica passar varandra som handen i handsken. Det verkar som att de har det hur roligt som helst ihop och jag hade inte kunnat hitta ett bättre ställe för min prinsessa. Så i det stora hela känns det hur bra som helst. Jag kan hälsa på henne när jag vill, hon behövde inte flytta utan bara fortsätta som det var. Det innebär dock att jag varit hästlös i ca 2-3 månader nu. Vilket givetvis känns väldigt konstigt, jag har inte varit utan häst på väldigt många år. Absolut känns det skönt till och från men jag saknar det. Varje del i min kropp skriker efter en ny häst. Det är en viktig del som saknas för mig.

 

Jag besiktigade en häst redan innan jag sålt Caga men den gick tyvärr inte igenom röntgen utan hade grova avvikelser. Jag tappade suget lite efter det. Det var en riktigt, riktigt fin häst som jag verkligen ville ha. Strax efter det skulle vi åka till USA osv så jag valde helt enkelt att avvakta. Som jag känner nu kommer jag avvakta ett tag till. Förra sommaren (med allt vakande) var så himla intensiv så just nu känns det ganska befriande att inte ha häst. Så jag får se, målet är helt klart en ny häst men när det blir vet jag inte. Troligen senhösten/vintern/tidig vår någon gång, dvs mellan november-mars. Så känner jag nu. Men jag har lovat mig själv och sambon att ta det lite som det kommer. Självklart tittar jag på annonser och hittar jag något som bara känns wow så kommer jag åka och kolla. Annars vill jag inte stressa. Har flyttat till stan (Göteborg) också och bor numera tillsammans med mitt hjärta i Majorna. En ny lägenhet, större dessutom innebär nya möbler och inredning så en del pengar går till det just nu. Vilket gör att det känns bäst att vänta ett tag med en ny fyrbening.

 

Så nu vet ni lite vad som händer i mitt liv. Tänkte lägga upp lite bilder från USA- resan också för er som är nyfikna.

/Mikaela