Världens sötaste.

 
När jag skulle släppa ut hästarna i morse så stod Prins boxdörr på glänt! Den måste ha blivit dåligt stängd igår och glidit upp under natten, pålle hade dock stannat i boxen och smög ut först när jag började prata med honom. Fördelen av att ha en häst som alltid är lös, han vet var han bor och det är liksom inte så spännande att rymma. Och sen så är han ju en riktig gentleman min lilla älskling :) 
 
Och helt otroligt söt!
 
Idag blåser det riktigt ordentligt, hästarna är busiga och höll på att latja runt i hagen innan lunch, bet och slet i täckena, busade, jagades, stegrade och brallade runt. Gött gäng det där, alla tre är lika vilda. 
 
Bilder från senaste dagarna :)
 
 
Nu ska jag pyssla vidare, satte igång att städa lite, hade en hel hög rena kläder att vika och har bytt till nya sängkläder - alltid lika skönt. Ska dammsuga också men Klara är på besök i mitt rum så vill inte störa henne :) Ska träna lite mage + rygg idag tänkte jag, jag plågade mig själv med att jogga en runda igår och träna ben + rumpa. Brukar dela upp det lite så jag slipper ha ont i hela kroppen samtigt hehe.
 
 
 
/Emily
 

Prata om vädret..

..det är väl vad man kan göra nu. Har inte speciellt mycket att berätta, Curre har fått nya skor och snösulor så nu tycker jag allt det kan få komma rikligt med snö och gärna hålla sig ett par veckor iallafall! Trött på lera. 
 
Stormen Egon drog ju förbi för ett par dagar sedan, då fick alla pållar komma in tidigare
så vi skulle slippa leta hästar i mörkret när det blåste storm. Hästarna var nöjda med att
få extra hö och skydd från ovädret. Morgonen efter fick de frukost inne och sedan
fick de gå ut, det var dock släpande fötter som inte alls ville ut i blåsten haha :)
 
 
Hela gänget :)
 
 
Extra söta puffen :)
 
 
Kärleksfulla Curre ;) 
Ja han äter med hela ansiktet ja..
 
 
Klara gjorde mig sällskap och vi myste och kollade på serier istälelt för att vara ute i stormen :)
 
 
 
/Emily