Härligt :)

Puffen var så mysig i skogen idag! Jag njöt av det fina vädret, pigg och glad häst och härlig ridväg :) red med den bettlösa nosdelen och den har blivit en favorit både hos mig och hästarna, de trivs så bra med den och det är ganska likt att rida med den och med bett så det är nice :) 
 
 
/Emily

Härligt väder!

Idag fick Curre komma ut i skogen en sväng, vi red tillsammans med Felicia och Bellis i det härliga vädret. Curre har ju ingen sadel så det fick bli barbacka och bettlöst dessutom, var nyfiken på att prova den bettlösa nosdelen även på Curre och han var mycket nöjd. Jag skulle nog inte galoppera ute med den då han är lite väl i piggaste laget för det men i skritt och trav absolut! Han travade som en kung och det blev tillochmed skumpigt haha :) 
 
 
Prins igår :) 
 
 
 
 
/Emily

Ännu en vecka.

Snart är det november. Nu börjar det kännas som om vintern verkligen är nära trots väldigt ljumma vindar idag. Jag har jobbat långa pass hela helgen så jag har bara fixat stallet och typ däckat direkt sedan, inte orkat rida iväg i mörkret så mina pållar har fått vila. Imorgon är jag dock ledig så då bär det av på tur, såååå härligt. Har bara kramat om hästarna och kollat så de är hela och är så sugen på att rida ut en tur med mina älskade fyrbenta.
 
 
Snygging i snyggingtränset :)
 
 
Mysigaste dagen i torsdags :)
Spanig efter props till halloween (som ska firas
i göteborg med bästaste Mikaela och Saga!)
 
 
/Emily