Trött.

De senaste dagarna har jag varit sjukt trött, känner mig helt förstörd och idag har absolut varit värst. Sovit dåligt men som en klubbad säl typ. Känner mig nere och helt orkeslös. Hoppas det bara är tillfället för jag orkar inte med detta mer! Det kvittar vad jag gör, det kommer alltid tillbaka, samma tomhet och hopplöshet även om allt är väldigt bra just nu jämfört med hur det kan vara, det är sommar, jag har båda mina hästar hemma, ett jobb jag trivs med osv. Väldigt lätt att tappa hoppet när man mår totalt skit trots att "allt" är bra. Allt utom jag :P Tack för den liksom. 
 
Sitter och lyssnar på lite musik nu innan jag ska sova, har ni inte lyssat in 5SOS nya album så gör det ;) Lite feel-good-music bland allt mitt halvdeppiga hehe. Väldigt catchy låtar och så är de ju så charmiga haha, kan inte förstår att det redan har gått flera veckor sedan vi var på konsert, tiden bara susar iväg, är rädd att det kommer vara en halvmeter snö och femton minus typ nästa vecka. Positiva klubben.
 
Fyrbenta gänget var så söta i morse när jag cyklade till bussen :)
 
 
/Emily

Leker vanligt liv

Idag är jag faktiskt på jobbet och låtsas att jag har ett vanligt liv. Att bo i stallet en månad, inte varit hemma alls på 2,5 veckor är krävande och ganska konstigt. Kommer kännas konstigt att flytta hem, sova i en riktig säng istället för på ett gäng spånbalar och en luftmadrass, med sambon som sällskap istället för hästarna. Slutgnällt!
 
Nu till något roligare, eller snarare gulligare. Vi fick för 2,5 vecka sedan kattungar i stallet. Dödligt söta är dom. Tyvärr är bildkvalitén sådär då det är ganska dåligt ljus i rummet dom befinner sig och jag har bara använt mobilen. mer bilder kommer dock när de börjar röra på sig och när jag använder kameran istället.
 
Så lite kassa bilder kommer här ;)
 
 
 
 
 
 
 /Mikaela
 

Än inget föl

Har inte skrivit på länge. Bor ju stallet och här får man vara glad om man kommer åt internet. Har försökt skriva ett par gånger men det jag helt enkelt inte funkat.

Än har vi inget föl, åsnan verkar vilja hålla mig på sträckbänken länge. Idag är vi inne på dygn 348. Så snart hoppas vi på föl. Hon verkar dock inte ha bråttom alls. Självklart kommer en uppdatering så snart den lille är ute. Förstår att ni är nyfikna det är jag också. Jag finns på instagram miiikaela_ där det är lite mer uppdatering och där kommer nog fölet först upp också. Nu vet ni läget i alla fall :)

1