Någon där?

Här har det varit lite tomt de senaste dagarna, har inte direkt haft något att skriva om. Rida ut är inte så kul för tillfället, man får mest galoppera full fart för att undkomma flygmyror som svärmar värre än de förtrollade nycklarna i Harry Potter ;) Prins kändes en gnutta svullen i vänster fram igår så tänkte longera honom lite idag och se hur han går, det var så extremt lite att det egentligen inte var något alls men jag blev lite misstänksam ändå. Bäst att vara på den säkra sidan. 
 
Jag vet inte om Mikaela vill skriva själv vad som har hänt för henne och Caga den senaste tiden, kan tro att en del är nyfikna. Tänkte att hon får förklara själv men den tråkiga sanningen är att Caga var tom, det blir alltså inget föl, inte i år iallafall. 
 
* * *
 
 
 
Mina grabbar fick agera gästhästar för några dagar sedan och då tog jag Bellis (barbacka i shorts och allt, sådär bra ridkläder), givetvis var han en riktig liten raket just den dagen också!
 
 
 
/Emily

Full fart i skogen :)

Det blev en rätt så sen skogstur idag för det har varit så varmt så vi har bara hängt på stranden. Jag tog PS-tränset vilket jag inte borde gjort eftersom min Prinspuff inte går att stanna med bett ute i skogen, hade dock inte trott att han var på race-humör idag haha, syrran hade bara vanliga remontnosgrimman med tyglar i, alltså typ grimma och Bellis drog järnet så det blev lite väl snabb galopp ;) Båda hästarna var dock jätteglada så det var väl kul att de fick springa av sig lite haha :) Johanna hängde med på cykel och har nog rätt go träningsvärk imorgon efter all galopp på sandväg, hon kämpade på bra för att hänga med dock ;)
 
 
Spegelblankt vatten vid Karlsfors, galet vackert vid solnedgången :) 
 
 
/Emily

Dagens

 

Dagens väder: Sommarvärmen är här igen, dock lite molnigt då och då. Vill åka och bada men jag ska jobba i kväll så hinner inte :(

 

Dagens insikt: Att jag inte kan fixa allt själv alla gånger.

 
Dagens lyx: Inget? hah..
 

Dagens matcraving: Iced Vanilla Latte... nomnom

 

Dagens smink: INGEN än så länge, får nog kladda på mig lite innan jobbet för jag är i zombie-mode.

 

Dagens shopping: Inget här heller. Möjligen fodersalt om jag hinner för det tog visst slut..

 

Dagens ridplaner: Red ut i skogen och galopptränade idag. Hästen var envis som en åsna och jag var irriterad och det var en miljon insekter. Kul.

 

Dagens insta-pic: Syrran la upp denna i morse, jag vaknade sur/arg/deprimerad/trött whatever så kände bara hur ironiskt det var ;)

 

Dagens materiella vill ha: En sadel som magiskt gör att dressyren går bra igen. *önsketänkande* I övrigt vill jag gärna ha en iPad.

 

Dagens favorithästutrustning: Mitt nya träns såklart :) Fast ridflugtäcket var inte fel att ha idag heller...

 

Dagens godaste: Jordgubssaft och digestive.. so far.

 

Dagens doft: Flugspray O_O

 
Dagens roligaste: När Prins ville galoppera jättefort upp för sandbacken. Resten av ridturen var mest pina ;)

 

Dagens skratt:  Skrattade lite åt mig själv innan i stallet men minns inte varför så det var nog inte så kul.

 

Dagens längtan: Längtar efter att vara pigg.

 

Dagens låt: House on fire med Black Taxi.

 

Dagens fundering: Om jag kommer vara såhär trött för alltid. Känns så iallafall.

 

Dagens throwback-pic: Det ridpasset, den känslan. Var är den? :(

 
 

/Emily