Nya fina broddar!

Hej hopp i kylan. Det är plusgrader igen men det känns nästan kallare än när det var -15 för några dagar sedan. Idag shoppade jag lite nya broddar, det fick bli elitbrodd för allt annat var slut. Har inte provat dem innan men det ska nog fungera bra. Verkar lite tåligare än vanliga. Hur som helst så bytte jag ut broddarna i bakfötterna på mina två grabbar, jag akutbroddade hästarna lite snabbt för några dagar sedan men mina gamla brodd var jätteslitna och det kändes inte så säkert.
 
Vad jag nu inte är så glad över är hur mina händer luktar. Typ kissigt spån.. uäk! Och jag har tvättat händerna hur många gånger som helst sedan jag bytte broddar (vilket inte ens tog 10 minuter). Envisa lukter.
 
Tänk att imorgon är det nyårsafton! Snart 2015 då. Jag håller på att försöka skriva ihop en liten sammanfattning i min dagbok i paddan men vet inte om jag orkar, det är så mycket! Kanske kommer upp en liten bildsammanfattning här, det får vi se :)
 
 
/Emily
1

Juletider

Årets första snö kom i natt. Det är ett tag sedan jag skrev sist, har haft fullt upp verkligen så har knappt ens startat min dator! Det lilla surfande jag gjort har paddan fått assistera. Denna vecka har jag dock varit ledig och bara försökt ta det lugnt, jobbade igår dock men annars helt ledigt! Det känns som om tiden bara flyger iväg.
 
Luciahelgen var jag hos Mikaela, mysigt med en massa julgodispysslande och kvalitetstid framför The vampire diaries såklart.
 
Stoppar in den senaste instagramskörden :)
 
 
Hästarnas julklapp från mig - mycket uppskattad :)
Pappa gjorde ett skydd åt den för en viss puff ska alltid sparka på allt..
 
 
Älskade fluff-puff!
 
 
Världens sötaste <3 
 
'
 
Julafton!
 
 
Jag och världens sötaste tomte! 
 
 
Juldagen-pw med Curre och de andra. 
 
 
Mina gullegrisar :3
 
 
Daniel är hemma på jullov men pållen hans har semester så
jag släpade med honom ut i kylan idag med Currehästen :)
 
 
Curre har nog snott Prins träns nu med, han verkade trivas riktigt bra med det!
Och visst blev han fin? :) 
 
 
/Emily