Nice Dyon.

Detta är nog första gången som Dyon har kommit med något som jag tyckt om haha! Deras saker känns väl fina osv men det har aldrig varit något jag velat ha liksom. Deras nyheter är dock smarta och snygga, jag är ju ett stort fan av anatomiska nosgrimmor för jag gillar breda nosgrimmor eftersom det är snyggt på dressyrbanan men gillar inte att de tar så mycket plats vid bettet, snygghet får inte överta komforten för hästen. Nu kan man ju alltid ifrågasätta komforten på nosgrimmor öht men till de som nu vill ha en lite trevligare nosgrimma tycker jag absolut att denna ser mjuk och bra skuren ut :)
 
Guldstenar är aldrig fel heller :)
Och rundsytt är stilrent och fint så man ser hästens huvud :)
 
Bilder från Prylkollen på Hippson.se
 
/Emily
 
1

Löshoppning

Igår stod det löshoppning på schemat, eller hoppning och hoppning. Hon fik galoppera över bommar på marken och hoppa över ett kryss på ca 30 cm 2ggr. Kändes lagom då jag dels inte vill pressa och stressa henne och dels eftersom hon inte är helt igång än. Hon galopperade som en lite tok och hoppade med alla ben i luften samtidigt. Hon var lite osäker igår, vilket antagligen beror på att det var otroligt länge sedan hon hoppade. Men hon var mycket nöjd efteråt. Vi skrittade av/tog en promenad efteråt i det fina vädret vilket var mysigt.
 
Annars har helgen bestått av promenad och uteritt för Caga. Idag blir det vila men sen blir det ut i skogen tisdag och onsdag igen. Snart dags att boka tid för 90 dygnskollen också. Spännande!
 
/Mikaela

Vecka 40.

Denna vecka ser ut såhär:
 
Måndag: Skritta Prins, hoppas det går för de skrapade nyss vägen och det brukar resultera en enormt stenig grusväg.
 
Tisdag: Skritta Prins
 
Onsdag: Skritta Prins
 
Torsdag: Jogga Prins, Curre och Bellis skos, min födelsedag.
 
Fredag: Jogga Prins
 
Lördag: Jogga Prins
 
Söndag: Sista omgången div. 2 på Isabergs ridklubb. Det säger ju sig självt att jag inte kommer kunna starta. Först tänkte jag att om Prins känns fin nu i slutet på veckan så kanske jag kan åka, men tänker jag efter så är det nog bara dumt att starta. Jag har inte ens ridit igenom programmet och startar jag bara en klass så blir det samma visa som sist - handbromsen som fastnat. Det är jävligt surt med 460kr åt skogen, mina föräldrar var snälla och betalade det åt mig dessutom. Jag fattar inte att man inte kan få pengarna tillbaka, hur fan ska man veta om man kan starta eller inte? Tänk om något händer? Skitsystem tycker jag. Men en glad häst är värt mycket mer än att tävla bara för att man anmält sig redan. Ovärt om han inte är stark nog.
 
 
/Emily