Myshästar!

Idag så kom jag knappt ifrån stallet, gud vad mina små hästar var mysiga, Curre och Prins bråkade om uppmärksamheten och skulle bara stå och vara gosiga hur länge som helst. I de stunderna känner jag att jag lika gärna kunde placerat min säng mellan deras boxar och bosätta mig i stallet :) När de blåser varmluft i ansiktet på en, söker efter godsaker med en fluffig vintermule och bara vill stå nära och bli kliad i manen. Prins var sådär otroligt gosig och Curre blev jätteavis hela tiden, han är nog den mest svartsjuka häst man kan hitta. 
 
 
Idag så hämtade pappa spån med och några av balarna var trasiga så hästarna fick en ordentlig påfyllning, de kommer nog sova gott i natt! Roade mig även med att sortera massa morötter och knoppa Taz, han blev riktigt stilig. Vad gör man inte när man vill umgås med hästarna men inte riktigt vill rida när det ösregnar och blåser? Idag har jag även hjälpt till och lasttränat lilla Brolle, han var så duktig så, nu har han ju lärt sig att gå på släpet iallafall, men han är väldigt snabb ut igen men han gick på och vi kunde stänga bommen flera gånger och så åkte vi en liten sväng också. Blir träning imorgon också. 
 
Lite kort man för att knoppa (då blir de lite sådär fyrkantiga) men annars ganska fint tycker jag :) Tredje knoppen från vänster gjorde jag först och den blev såklart jättefin, och så när man ska göra fler så blir de inte alls lika bra ;)
 
 
/Emily
3

Härliga men olika dagar!

Har faktiskt haft två riktigt bra dagar, fullt upp för en gångs skull! Igår så var jag och en vän i Jönköping, vi var i hästaffärer, på stan, på A6 och så åt vi på Jensens så vi hade det bra! Idag så har jag spenderat 6 timmar i stallet. Det var ju fint väder för en gångs skull!
 
Bellis fick sig ett pass i paddocken, han skötte sig fint, var lite väl het på gröten ett tag men han lugnade sig igen när vi gjorde lite skänkelvikningar. Annars blev det mycket övergångar och galoppfattningar idag för att få honom lite kvick i benen :)
 
Prins red jag i skogen med Daniel och Taz, babacka såklart och Prins var jättefin idag! Han tog ut steget, travade på som bara den och så hade han en supertrevlig stor och rund galopp med massa energi utan att vilja rusa. Han var lite busig och bockig som han ska vara och vi såg fyra jättestora älgar men vi vände innan hästarna fick nys om dem ;)
 
Så nu har frusna jag ätit tacopizza och tagit en varm
dusch och ska bänka mig framför tv:n strax :) Ha det bra!
 
 
/Emily

Onsdag

Min onsdag är lika hektig som alla andra dagar den här veckan. Dock med vanliga roligheter men ändå. Idag jobbar jag till 16 sen vidare till stallet där Caga skall få sig ett pass innan det blir mörkt. Bara här får jag problem men det skall vi nog hinna. Sen hem och byta om och slänga i mig en proteinshake och sen iväg till gymmet. Kommer väl vara hemma och sitta i soffan runt 22 men det är det värt. Med andra ord är det snart torsdag. Jag gillar dock hektiska dagar, man hinner aldrig bli trött fören man sitter i soffan och då skall man ändå sova. Det enda jobbiga är att middagen blir så sen som kl 22, men äh va fan man lever bara en gång.
 
På plats på kontoret. Om ni vill följa mig på instagram heter jag där miiikaela_, där hamnar det mycket blandade bilder. Men fler från min vardag om ni är nyfikna.
 
/Mikaela