Alla sätt är bra?

Curre skötte sig fint när jag longerade, spände in honom och han blev mycket spänstigare i sitt steg och mer taktfast när han inte kunde rinna iväg som innan. Vädret var bättre idag, solsken, det brukar bidra en hel del till hans lugn, är det blåsigt och snöar så blir han sjövild. 
 
 
Själv har jag också tränat lite, var i sadelkammaren som även agerar gym. Körde lite på crosstrainern och sedan massa träningsövningar i iphonen i en halvtimme, sedan fick jag för mig att jag ville göra pull-ups (eller vad heter det? När man lyfter sig själv i en vertikal stång) så jag letade lite och hittade en ny staktestolpe som jag satte mellan två hyllor i sadelkammaren haha, alla sätt är bra! Jag behöver vara lite duktigare på att träna mer, det är kul när man väl är igång, har alltid varit stark men måste bli kvickare och mer stabil i mina rörelser, speciellt med mina kassa leder ;)
 
 
Glad påsk!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska vi göra tacos =)
 
/Emily
1

Testlongering?

Ska strax ut och motionera Curre lite. Ska prova longera med inspänningar och se om han är lugnare, det är lite finare väder idag så kan ju hoppas på en snäll häst. Jag måste ju kunna röra på honom om han ska hålla sig frisk. Kunde man inte varit lite mer av den crazy typen som gärna sätter sig på vildhästar? 
 
För er som klickade på filmen igår när den råkade vara privat - här är den.
 
 
/Emily
2

Vårkänslor?

Jag hade inte väntat mig annat än en vild häst när Curre skulle få en liten promenad idag så jag höll mig i hagen, fick dock släppa honom då han var mer i luften än på marken. Man kan tro den hästen har vingar ;)
 
Klicka upp den större och i HD ;)
Curres bock från stillastående i slutet är så fräck haha!
 
 
 
/Emily
1