Mitt liv

Just nu känns mitt liv ganska hektiskt men å andra sidan trivs jag riktigt bra med tillvaron. Det enda som saknas just nu är att få hem min lilla åsna. Annars är det så gott som komplett. Försöker att ha andra roliga saker att se fram emot nu när jag inte har ridningen och tävlingar att se fram emot.
 
Framöver blir det massa roligheter:
  • På fredag drar jag med bästis till Malmö för att hoppa på Big slap, sola, bada och fira min födelsedag. Bättre kan man inte ha det, har inte träffat fina Danni sedan summerburst. (Kan någon förklara varför Stockholm ligger så långt bort?!)
  • Hämta hem Caga (förhoppningsvis) på måndag
  • SEMESTER nästa vecka. Sjukt skönt faktiskt. Ska bland annat ut till mamma och pappa och tillbringa ett par dagar på båten med vad det ser ut som fint väder, god mat och mycket läsning
  • 31 augusti bär det av till Stockholm för Carlsberg - Where is the party med Axwell tillsammans med Danni
  • 5 september drar jag till London tillsammans med min älskade mamma, som vi har längtat efter denna resa!
Annars så rullar livet på. Massa pyssel i lägenheten men just nu är det egentligen endast det roliga kvar. Lite lister och så saknas men sen så, inredningen är i full gång. Hoppas det är klart snart så jag kan visa er :) blir hur fint som helst. Nöjd, och helt klart värt allt slit!
 
Sakna tävlandet kommer jag göra, antagligen så jag dör men vad skall man göra. Kan inte
annat än att göra det bästa av situationen. Har i alla fall min fina åsna!
 
/Mikaela
2

Visste du att...

..jag avskyr att titta på nyheter och läsa dagstidningar, jag kan max sträcka mig till att titta lite snabbt på typ aftonbladet på internet. Nyheter, brott, politik, någon tant som inte fick hemhjälp eller vad de nu visar intresserar mig inte minsta lilla.
 
..jag är väldigt bra på att komma ihåg ansikten men katastrofal på att komma igåg namn?
 
..jag älskar att lukta på tvålar? Hittar jag handtvålar i någon affär så måste jag typ lukta på allihopa ;)
 
..är impulsiv men jättesnål när det kommer till att köpa saker? Jag kan inte gå och planera och fundera på vad jag vill ha, då köper jag ingenting. Jag måste älska det jag ska köpa för att det ska följa med hem. Om det nu inte är något välbehövligt, men då skjuter jag på att köpa det så länge det bara går.
 
..ringar är mitt favoritsmycke? Känner mig helt naken om händerna om jag inte har ringar på mig om jag har fina kläder osv i övrigt. Kan köpa hur många ringar som helst, har en hel skål full...
 
..jag lätt blir äcklad av frukt och grönsaker? Tycker inte om att ta i dem.. och har jättesvårt att äta typ jordgubbar i bara, ett par stycken går bra men sen vill jag typ spotta ut dem även om de smakar jättegott. De får inte vara minsta lilla mjuka eller något grönt/vitt kvar högst upp ;)
 
Alla är vi lite konstiga :)
 
 
/Emily
 

Sannolikt

Inte blev jag så mycket klokare angånde Caga idag. Sannolikt dräktig är hon enligt stationen men det är fortfarande tidigt. Så det blir en ny koll på fredag. Så hoppas hoppas hoppas. Sannolikt kändes ändå som ett bra svar. Sannolikt är bättre än kanske och typ samma sak som troligen, antagligen etc. Låter lovande i alla fall. Så jag känner mig glad, men jag vågar inte hoppas än. Inväntar fredagens svar, och kommer inte våga hoppas då heller. Tror inte jag kommer våga hoppa fören det står en fölis i hagen som sagt men för varje gång kommer det förhoppningsvis kännas bättre!
 
/Mikaela