Charmig katt ;)

 
 
Klara har sin egen stil!
 
/Emily

Curre :)

 
10 april 2012 vs. 28 febriari 2013
 
Tyvärr så dåliga bilder haha men det är rätt bra skillnad på hästen! Kolla bara halsen, rumpan & bakbenen :) Han var ju skuk i februari förra året och tappade jättemycket stackaren :( Bilden är ju från april och då hade han ändå börjat äta upp sig lite, det är inte klokt vad fort de kan rasa i vikt om de blir sjuka. Jag är fortfarande rädd för att säga att Curre är fin i kroppen för jag är rädd att det ska ge otur, men han är väldigt fin. Lite omusklad runt manken men han är ju inte riden sedan i december. Men för att vara en 21-åring så tycker jag han lätt kan få lite cred för att vara en riktig snygging (utom att han är som en ullmatta i pälsen på sidorna och har fina prickar med blåspray på sina regnskållor). 
 
Mina fina älskade Currehäst! <3 Tokigare kan ingen vara, en sådan enormt härlig personlighet. Felicia filmade en sådan snygg rullning han gjorde i hagen för några dagar sedan, det var ju rätt mycket snö så han "fastnade" på rygg när han skulle rulla över och låg och sprattlade med bakbenen tills han välte, såg otroligt graciöst ut hehe ;)
 
/Emily

En kniv i halsen?

Aaah jag orkar inte! Igårkväll innan jag skulle sova så smög sig halsont sig på. Sen sov jag typ inget hela natten, det känns som om jag har en kniv i halsen! Går inte svälja, andas, hosta, dricka whatever! Det enda som fungerar är vatten med honung, te också, med honung. Huvudet bultar, ögonen gör ont, lock för öronen. You name it. Och jag ska till Mikalea på fredag! Måste vara pigg tills dess ju! Och så ska jag jobba imorgon, kommer vara en zombie. Men det är lite svårt att få tag på folk som kan hoppa in såhär tätt inpå och det är nästan jobbigare att ragga folk än att jobba.
 
Ska snurra ut till hästarna nu och ge dem kvällsmat. Har bara klappat lite på dem idag och fixat stallet med hjälp av syrran och hennes kompis. Jag packade höet och blandade maten så fick de mocka och fixa vatten. Suger att behöva sitta inne när det är så fint väder men jag har haft seriemaraton iallafall vilket inte är helt fel. Om man bortser från halsen då. 
 
 
/Emily