Valborg 2010 - 2013

25 april - 2 maj 2010
 
 
25 april 2011
 
 
30 april - 3 maj - 6 maj 2012
 
 
22 april 2013 (och likadant nu 30 april..)
 
 
/Emily
 
2

Hur go häst?

Var ute i skogen med Prins idag, Felicia & Bellis var också med. Prins var jättepigg! Full fart i skritten och taktade om jag bara flyttade på mina ben :) Frisk luft och kallt. I början så hörde vi att det kom en traktor så vi travade en bit så att vi kunde rida in i skogen, och hur go häst har man då som helt utan att blinka travar rakt upp i skogen när man styr dit? Han går exakt dit jag styr honom, ju konstigare desto bättre, då är han som nöjdast :)
Det var massor med vildsvinsborst på några ställen, huh, den dagen man stöter på dem längtar jag inte till.. Hästarna var jättepigga hela turen, på galoppsträckan så fick Prins fria tyglar och han var hur lycklig som helst, bara susade iväg med spetsade öron så ögonen tårades. Sedan saktade de av självmant, nöjda och glada frustande hästar :) 
 
 
/Emily

GHS :)

Ligger på hotellrummet nu, helt slut i kroppen efter att ha suttit på läktaren hela dagen! Igår gick jag hela dagen på mässan, lite shopping blev det allt! 
 
inte fel med världscupfinal i dressyr idag, sååå fina hästar! Har tagit lite bilder också, länge sen jag fotade :) 
 
Det som fick följa med i mina påsar var en uhip ridkjol, ett schabrak (grått med marin kant), en långärmad röd piké, en kortärmad blå piké och en fin grimma till Curre :) 
 
imorgon blir det mässan på förmiddagen och sedan ser vi världscupfinalen i hoppning! Awesome :) 
 
/Emily 
2