Smakprov.

Kommer en bildbomb imorgon! Felicia tog en massa bilder på mig & Prins idag, tyvärr hade kameran lite dryga inställningar vilket inte märktes just då så det är lite rörelseoskärpa överallt men Prins var fin så ni får se massa bilder ändå! :) Ganska enkel vardagsoutfit med lila, svart & grått - precis lagom. Finaste myshästen <31

Ridskolehästar.Några godingar :)
Windy Sanni Sussi Sanni Ekwador Julia Humla Indir Brolle

1

Klantiga jag.

Skulle ta ner ett täcke från en hylla i sadelkammaren och så var bensnöret elastiskt och fastnade lite för att sedan bli en rekyl mot mig och rakt på mina glasögon! Det blev en jätterepa :( Så nu sitter jag och stör mig på "smuts" hela tiden, gah! Lyckades även slå mig själv på knäet med ett kedjegrimskaft så nu har jag ett sår (haha) där. Bytte även hage på Curre idag för isisarna flyttade idag och han kan ju inte stå i sommarhagen då för han ser inte Prins & Bellis då. Curre blev helt tossig när han fick ny hage så han brallade runt och bockade en stund så givetvis flög en sko så nu är det bara Prins i sällskapet som har alla skor på sig! Hovis kommer på måndag iallafall. Är glad att Curre fick en promenad igår för nu går det ju inte gå med honom på vägen, tyvärr framsko som rök.

Igår på jobbet red jag & Hanna ut på Windy & Humla, det var jättetrevligt, snacka om att ponnystona tyckte det var skoj! Windy var riktigt snabb haha, kunde inte låta bli att susa iväg i galoppen. Humla hann inte med riktigt :) Efter jobbet åkte jag till min gamla skola, syrran & hennes kompis hade en fashion show så jag ville åka och titta, de var jätteduktiga :)

Idag kom pappa hem från sjukhuset med! Skönt att han är hemma igen, känns så tomt annars haha :) Nytt knä nu så snart är han väl uppe och springer runt igen, han sitter i soffan och äter godis nu.. hm.