Hostar snart lungorna ur mig...

Fy, så fort jag öppnar munnen för att säga något så får jag världens hostattacker! Blir tokig på det, är dessutom så hes att ingen förstår vad jag säger, toppen ;)
 
Curre var superfin idag! Åh det var säkert tre år sedan han kändes så fin som idag, mjuk & stadig i formen, taktmässig trav och höll inte på att slänga rumpan åt något håll i galoppen, gjorde två byten utmed grusvägen när det kom lite kurvor och det tyckte han såklart var jättekul :) Blev en extra skrittrunda för mötte kusin med vovve på kvällspromenad så vi hängde på dem en extra sväng.
 
Var på chaparral en sväng idag, det är Ranch horse classic där nu, tar nog en sväng imorgon med. Hade med kameran men tog inte jättemycket kort, lägger nog upp några imorgon.
 
Nu ska jag se om jag kan sova, inte lätt när man hostar och hostar och det aldrig tar slut! Sådär jobbig torr hosta med. Blä!
 
2

Tripp till jkp

Det blev lite spontant men jag, syrran & mamma fick för oss att åka till jkp, hade hoppats kuna kika på Ginas falsterbokollektion, tycker några saker där såg fina ut på internet men givetvis hade de inte kommit fram än ;) Charlies var i fullt sjå att packa inför falsterbo och de saker jag skulle kika på rean på hööks var slut i Curres storlek! Flyt där ja.. det var dock nära att ett Artemisträns följde med hem men fästena för pullbacknosgrimman var för smala för att jag skulle få dit kedjan haha :) Billigt var det dock och fanns i x-full, hööks träns är så himla små tycker jag. Lite shoppat blev det dock, ett jättefint turkos/glittrigt linne på Once som mamma var snäll och köpte till mig och så en illgrön tunika, ett linne och en bandeu på Gina. Så jag blev inte jättefattig idag, måste ju hålla i pengarna, de ska räcka hela sommaren!
 
Ironiskt nog var Mickis också i jkp idag, missade varandra precis på Charlies kom vi fram till såhär i efterhand - illa! Saknar dig!
 
1

Curre i skogen

Det blev en mysig uteritt med min Currehäst idag, 20+ och massa otäcka flygande insekter, mest blinningar och flugor dock, bromsarna slapp vi och det var ju positivt iallafall!! Curris var pigg & glad, kunde tyvärr inte filma så mycket trav och galopp för han fick lite väl bråttom när han märkte att jag satt med en hand. Han var dock riktigt riktigt fin ett tag i traven! Jämnt och fint stöd och mer tryck än vad jag fått fram innan, kanske hans normala trav börjar komma nu när han blir starkare? Han vill ju mest studsa fram annars.. Önskar att det varit torrare ute så man hade kunnat galoppera bort lite energi på åkern.
 
Enjoy the movie!
 
4