Uteritt i solskenet.

Tog in hästarna fem över sex idag, inte illa! Så underbart väder så man vill bara vara ute!
På jobbet idag red jag Olga, lugn och fin häst idag, hon rör sig som en dröm och är så mjuk & fin så det är bara kul att sitta på henne :)

Prins fick sig en uteritt idag, skrittur med ca 2-300m galopp förstås. När det är första dagen som man verkligen kan rida på vägen igen så måste man ju få bocka av sig lite! Det är tur Prins gör snälla bockningar hihi, stannade i ett dike för att dricka på väg hem sen.. är man törstig så är man! Det är tur att han inte är någon kräsen häst som min store Curre!

Gick förstås en promenad med Curre idag med, han skötte sig riktigt bra. Han har blivit så mycket lättare att gå med nu när man har promenerat så mycket med honom. Försöker gå 20 min varje dag med honom så att han hålls igång.

Igår så var vi i jönköping och gick på bio, därav den dåliga uppdateringen. Såg war horse, verkligen jättebra film, välgjord och bra handling. Ganska brutal emellanåt eftersom det är krig förstås :P Men det slutade ju bra iallafall.
Var på Charlies en sväng med men där var inte kul att gå - fullt med lådor och kaos överallt, de har inte lite saker att packa upp. Var på Hööks med, tänkte köpa det rundsydda tränset till Prins/Curre (båda kan ju ha det) men det var slut, fanns bara i cob kvar. Så får klicka hem det istället!

3

Cagas schema

Cagas vecka kommer se ut på följande sätt:

Måndag Hoppning/bommar
Tisdag Dressyr
Onsdag Uteritt
Torsdag Dressyr
Fredag Dressyr (eventuellt provridning)
Lördag Uteritt lättare jogging i ridhuset beroende på väder
Söndag Vila/promenad

Kan bli så att jag byter på lördag och söndag om det är så att det är skitväder på lördag men skall bli bättre på söndagen. Så vi får se. Lite öppen för förslag får man ju alltid vara. Caga går för övrigt även idag på ridskolan, Helene behövde hjälp idag men sen ska hon nog klara sig själv. Idag var det ganska skönt för mig då jag fortfarande har bra ont i högersidan, mamma tror att det är njurarna. Jippie! Ska in till vårdcentralen sen som det ser ut nu. Får hoppas att det är något som kan lösas.
1

Charlies

Igår beställde jag hem sakerna från charlies, om du missade inlägget finns det här. Hoppas verkligen att ridbyxorna ska passa, stod och valde mellan två storlekar och valde den mindre av den anledningen att jag har den storleken på alla mina andra ridbyxor. En chansning helt enkelt. Hoppas i alla fall att det blir bra. Vi så jävla gärna ha dom.

I övrigt så var jag ute på en kortare springrunda igår, känner fortfarande av förkylningen lite men annars rullade det på bra. Joggade en kortare runda (ca 3 km) i ett relativt lugnt tempo. Tanken var ju inte att ta ut mig själv fullständigt. Sedan när jag kom tillbaka gjorde jag de övningarna som ingår i projektet. Kändes bra! Ludde var med ut också så han var lite mör på kvällen sen men det gjorde honom gott. Har haft såna sjuka kramper i högersidan i natt, kunde knappt andas och mådde illa av smärta. Har riktigt ont. Det är dock lite bättre nu, men känner fortfarande av det. Hoppas det ger med sig. Om det gör det blir det nämligen samma sak idag, en lätt joggingrunda på ca 3 km och sedan projektövningarna.

Blir nog dessa lugna 3 km turer tills på söndag då jag tänkte försöka mig på att lägga upp tempot lite och springa en 5 km runda. Om allt flyter på vill säga mend et ska det nog göra. Är så grymt skönt nu när man hinner komma hem och faktiskt ta en runda när det fortfarande är ljust ute. Älskar det. Tror våren är här nu. Ska väl inte säga för mycket med tanke på att det snöade i måndags. Hoppas kan man ju alltid göra. Idag kändes det i alla fall skönt på morgonen. Hur har ni det? Börjar det bli barmark och vårkänsla eller ligger snön fortfarande tjock? 


Vybild från en del av min absoluta favoritrunda!4