Happy New Year!

Wow, minnet är bra men det är kort.
Påbörjade detta inlägg med att skriva rubriken. Gick ner och åt. Kommer tillbaka och har glömt vad jag skulle skriva om. Score!
 
Nåväl, som sagt så sitter jag hemma och har en mysig date med min dator idag. Så finns det fler där ute som har samma problem som jag idag så feel free to comment! 
 
Jag shoppade precis lite, sjukt länge sen jag beställde nått från internet så känner mig nästan lite skyldig. Köpte iallafall en bh och ett par skor och jag skulle med lätthet kunna fortsätta shoppa men måste ju spara pengar för vi åker ju till Dublin om en månad! 
 
 
Såå, jag roar mig iallafall med lite partymusik och annan grym musik och choklad. Helt ok faktiskt, minus allt hostande och känslan av att hela huvudet är fullt med slem ;) Allergitabletterna hjälpte iallafall så kliandet är borta och det är så obeskrivligt skönt! 
 
Vad förväntar jag mig av 2013 då?
Alltid sånt man vill bli bättre på men som man inte vågar lova dvs. typ äta bättre, träna mer osv. 
Jag ska iallafall ta körkort snabbast möjligt. Det är ett måste. Och sen hoppas jag söka in till någon skola till hösten, vad vet jag inte riktigt, ni som känner mig vet lite vad jag funderar på. Jag tycker det är supersvårt att hitta något som verkar intressant och som jag faktiskt vill jobba med. Det finns helt ärligt inte nått som lockar speciellt mycket. Lite tragiskt ;) 
Sedan önskar jag att det kan bli ett bättre år än 2012, jag har aldrig känt mig så ledsen, ensam, tom, uttråkad och oinspirerad som i år. Men samtidigt vet jag mer om vem jag är och vem jag vill vara. 
 
1

2012

JÄVLA SKIT.
Jag hatar blogg.se
 
Höll på att sammanfatta hela 2012 och när man har kommit till augusti så lägger skiten av och allt försvinner! ALLT. Va fan jag tror jag dör. Nu skiter jag i detta.
 
Kort sammanfattning. 2012 sög utom några saker som var bra. Konserter, vänner och mina djur. Där har ni det. Sen alla småsaker och roliga minnen jag skrev om, de kan vi ju skita i. Eller hur blogg.se? AAAARH.
 
 
3

Nässelfeber, eller nått.

Det kliar överallt. Om ni tycker myggbett kliar så tänk er det x10 typ. Såhär har jag haft det av och till i två månader, det har varit borta i några veckor så jag trodde det försvunnit men så dök det upp igen för några dagar sedan, vet inte om jag skrev att min läpp svullnade upp för ett antal veckor sedan men det gjorde den iallafall igårkväll också. Och på detta är jag vrålförkyld, så vet inte vad som är vad längre liksom. Pappa ska åka och hämta nån allergimedicin nu iallafall så jag blir av med kliandet och det. Troligen är det nån nässelfeber jag har fått, och det är någonting jag är allergisk mot men jag kan inte förstå vad! Hur kan det komma och gå och vara borta i veckor för att sedan eskalera igen? Verkligen jättekonstigt. Vågade knappt sova igår för jag var rädd att halsen skulle svullna igen på mig, så jag satt och läste till tre typ och sen sov jag jättedåligt, kände mig febrig och frös.
 
Så nu sitter jag och känner mig ful, tog en dusch för att känna mig lite fräsch men det hjälpte väl inte direkt, håret är fint iallafall men när man snörvlar och nyser och hostar hela tiden samt har massa enorma utslag på armarna och benen så känner man sig inte jättesexig vill jag lova. Hoppas medicinen hjälper annars blir jag tokig! 
 
Ge mig sommar igen.