Ridit Curre!

Tänkte promenera först men det känns som om det var evigheter sedan jag satt på Curre sist så jag kunde inte låta bli! Han har ju varit ohalt i en vecka nu och är bara lite svullen på morgonen så vi tog oss en skrittur idag tillsammans med Felicia & Bellis. Prins fick sig en timmes pyssel, han har gått varannan dag denna vecka och det känns ganska lagom, Prins kom in vid typ halv sex och de andra vid sju efter att vi ridit. Det är så mycket knott och det märks att hästarna blir smått tokiga på det och vi vill inte ha fler sönderkliade manar och svansar!
 


1

Curre :)

Hörde Curre galoppera i hagen och tar kameran och sätter mig vid fönstret, givetvis var det färdigbusat då. Men fick några söta bilder på honom ändå :) Klara smög i buskarna så hon fick också vara med på en bild!
 
2

Film - Varför jag inte släpper in Kosi.

Det kraffsas och det jamas utanför dörren, hon låter sååå ledsen så till slut släpper jag in henne och sedan får man konstiga meddelanden skrivna på tanjentbordet, massa katthår i ansiktet och allt som är på skrivbordet ramlar ner. Den enda av våra katter som jag faktiskt alltid släpper in är Tass, för han vill mest utforska och sen sätter han sig vid dörren när han vill ut.
 
 


3