Pictures.

Min valborg har bestått av jobb, storstädning i stallet, mockning av hage, hämtat hö, kört gammalt hösilage till soptippen, solat, fikat, ätit ostbricka osv. Lite annorlunda kanske men är glad över att ha fått så mycket gjort!


Ufo? ;)2

Filmen

Ganska dålig kvalitet och mörkt ibland, mobilkamera är väl inte alltid bäst att filma med men
man ser väl vad det föreställer ibland! Ser ni vad smal & snygg han är ;) Dröjer väl inte länge
tills han är en flygande köttbulle igen haha!Dressyrtävlingstittande och kvällsridpass

Spenderade förmiddagen med att titta på lokal dressyrtävling på Sörsjö, trevligt trevligt! Lite träsmak efter att sitta på läktaren bara ;) En hel del fina hästar och ritter men en hel del lustigheter med, som att vissa rider i sniiiigelfart! Och inte kan det vara hästens fel för ryttaren sitter där och skumpar med utan att så mycket som försöka driva, nästan plågsamt att titta på för man tror att hästen ska välta av brist på fart. Och folk som knoppar fast de inte har en susning om hur man gör, hästens naturliga rufs skulle se 100 ggr bättre ut. Men åh vad sugen jag blev på att vara med! Jämförde ritterna lite med mina egna, eller hur de brukar se ut iallafall och så dåligt borde det inte ha gått för mig & Puff :)

Nu på kvällskvisten blev det ett barbacka dressyrpass i paddocken med min lilla älskling, det ösregnade i förmiddags så jag kunde inte rida innan vi åkte och tittade på tävling. Men Prins går ju som bäst barbacka på kvällen så det är ju inte fel det heller! Red på det nya bettet och utan nosgrimma (brukar vilja testa nya bett utan nosgrimma först så kan hästen verkligen säga vad den tycker) och Prins var lite bökig i början och småseg men efter ett tag så kändes han riktigt fin! Red dessutom med sporrar och det fungerade kanon(?!)! Kan ju konstatera att det är tävlinggrinigheten i kombination med sporrar som ställer till det för nu var det minsann inte en sur min och stilla svans hela tiden! Jag red mycket serpentiner, volter och övergångar mellan skritt & trav. Red även igenom LC:1 (enda kortprogrammet som kom upp i huvudet för tillfället) och Prins tuffade på som bara den! Lätt 65-70% på den ritten ;) Felicia filmade lite när jag travade av för hon & Bellis var färdigdressyrade :)


Mina enorma sporrar, nya bettet och Curres kvällmat ;)