Vintertid...

Sov till 10:50 idag, inte så fruktansvärt illa om det inte vore så att det precis ställts om till vintertid. Tror jag var ganska trött haha :) Mamma släppte ut hästarna i morse, igårkväll hade vi ju spökrunda med ungdomssektionen på ridskolan så var på Sörsjö till klockan elva på kvällen.

Red dressyr med Prins igår, han var så fin så :) Han går bättre och bättre när man verkligen jobbar för att få honom kvick för skänkeln och håller honom aktiverad utan att han får öka takten. Jag jobbar mycket med galoppen nu och det gillar Prins och det märks! Han måste dock klippas nu, red i ca 40 minuter igår och han var ändå rätt svettig och det tog ett tag för honom att sluta flåsa men man förstår ju att han blir varm i all päls.

Födelsedagsfirande

Igår så fyllde Felicia (min lillasyster) 19 år så jag, mamma och Felicia åkte till Jönköping för lite födelsedagsshopping ;) Vi åt på Jensens med, jummi! Det blev en väldigt lyckad shoppingtur, jag köpte inte så mycket men det blev en present till syrran (2st OPI nagellack i ett kit), en mysig kofta, ett marinblått linne, ett nytt skal till min htc och tre jättefina kuddar till mitt rum! Syrran fick en ny matta, överkast, kuddar, lampa osv till sitt rum i födelsedagspresent, superfint blev det :)

Jag var givetvis på Charlies en sväng, de hade 20% på alla jackor. Tror ni jag var sur över att redan ha två bra stalljackor då? Givetvis, för man kan ju inte ha hur många som helst men dessa två nedan hade jag inte tackat nej till! Pikeurjackan är ju helt drop dead gorgeus! Fantastisk fin och underbar kvalitet.. båda kostar runt 3000 kr ;)Nu ska jag kila ut och rida Prins, vid två bär det av till ridskolan, vi i ungdomssektionen anordnar spökrunda med övernattning idag så det är mycket som ska fixas! Själv känner jag mig mest väldigt trött i hela kroppen och hade nog hellre stannat hemma och tagit det lugnt. Lite dålig timing sådär men inte så mycket att göra åt det.

1

Underbar liten häst idag!

Prins var riktigt rolig att rida idag, skrattade flera gånger haha. Otroligt att man kan sitta på en häst och den får en att skratta! I ett dressyrpass liksom. Knasigt ;) Prins var pigg och väldigt trevlig, red barbacka, med hackamore och skymning var det med, till slut såg man nästan inget. Jag galopperade inte, utan ville mest göra lite uppmjukande skritt & trav med massvis med övergångar och tempoväxlingar hela tiden. Värmde upp i skritten & traven med skänkelvikningar i timglasform, vilket Prins tyckte var ganska tråkigt men som var väldigt effektivt för att få hästen att vänta på mina signaler. Prins gjorde ett par riktigt fina längningar i slutet, helt utan att man behöver ens nudda med skänkeln utan jag behövde bara använda sitsen, sjukt härligt att sitta i mörker och bara ändra sin sits och man riktigt känner hur hästen tar ut steget och flyter fram. Kort sagt, riktigt nöjd med lillPrinsen idag :)

Lite skillnad från augusti 2007 till nu..

2