Ny fleecejacka :)

Denna köpte jag på Börjes i helgen! Kul att den kostade nästan 150 kr mindre än på Svensk ridsport och det fanns endast en kvar - i storlek 36, perfekt eller?

Ser rätt tråkig ut på bilden men den är vekrligen kanonfin :) Riktigt mysig och varm!6

Första adventshelgen med Mikaela!

Goddagens i stormen! Mitt tåg var det sista som gick igår, alla andra var inställda - tror ni jag var glad eller? ;)

Mikaela - tack för en toppenhelg! Saknar dig redan :)

Fredagen började med att Mikaela hämtade mig på stationen och så åkte vi till stallet och M red Caga en stund i ridhuset, sedan åt vi pizza (det har blivit lite tradition för oss känns det som haha) och hyrde en film, spenderade resten av kvällen i soffan med en till film som var urkass, vi satt mest som frågetecken tror jag.

Lördag var en dag med fullt ös från början till slut! Vi hann dock med väldigt mycket som stallet (jag red Caga, jättetrevligt att sitta på henne igen, hon är så fin så!), äta, börjes, svensk ridsport, kungsmässan, och sedan göra oss iordning för att åka och ha förfest och sedan på kvällen utgång! Jag kollade på klockan 06.00 sista gången innan jag somnade sen.

Söndag gick vi upp vid halv tio, efter 3,5h sömn men vi var rätt pigga ändå faktiskt, iallafall jag ;) Var i stallet och det blåste full storm, man kunde inte ens hålla en rak linje när man gick för trots att man lutade sig åt det hållet man skulle så blåste man iväg. Sedan fick vi bråttom iväg för vi skulle se Breaking Dawn på bio och jag måste säga att den var mycket bättre andra gången man såg den för då visste man vad man hade att vänta sig liksom :) Efter bion åkte vi mot centralen, satt i bilen en stund och tjötade medans vi väntade på att klockan skulle gå. Såg hur flaggstängerna böjdes i vinden och hulliganstaketen välte av kastvindarna!

Packar!

Känner mig nästan färdigpackad nu! Men går som vanligt och tror att jag har glömt en massa saker :P Känns tomt att inte ha med sig kameran heller, den är ju trasig :( Så den är inte kul alls att använda just nu faktiskt! Måste skicka den på lagning men man ska ju ha råd med det med, det kan gå på flera tusen om jag har otur.

Blir lite stressigt imorgon, jag jobbar ju längre på fredagar nu eftersom vi har personalmöte så ska på något vis hinna duscha, göra mig iordning, äta och allt.. får se hur det går ;)

Har inte ritat på länge.. är jätteritsugen nu! Kanske hinner med nån liten häst i kväll ;)3