Datorproblem!

Idag har jag bokstavligt talat inte ens fått på min dator så har inte kunnat uppdatera något. Har roat mig med att tvätta Curre (som btw har stått inne halva dagen eftersom Lippan var på återbesök hos veterinären). Så nu är Curris ren och fin och superlen! Han har världens mjukaste päls och glänser! Inte ofta vita hästar glänser men det gör han minsann ;) i ungefär en dag till hehe.

Nu måste jag verkligen hoppa i säng! Skriver om ridlektionen osv imorgon!

Tävling Hermanstorp 29 maj

Verkligen på tiden att det kommer en liten uppdatering från min sida, som till exempel hur tävlingen i söndags gick. Trots att vi försov oss i en timme för att mammas klocka inte ringde så kom vi iväg. Från att vi vaknade till att vi rullade ut från stallplanen med släp och allt gick på 40 min, vi var ruskigt snabba. Lite knappt om tid när vi kom ner men mamma och jag fick det att funka trots allt, och inte för stressigt blev det heller jag hann rida fram och så ganska länge.

LB:2
Framridningen kändes så himla dålig, hon var fortfarande en lite odåga. Stel, spänd och hittade saker och spöken överallt. Jag tog det med en nypa salt dock, och gjorde det bästa av situationen. Red nästan bara lätt på framridningen och jobbade henne låg och rund och försökte få henne avslappnad och fokuserad. Det gick sådär kan vi väl säga. Väl på banan var hon fortfarande spänd, inte extremt men inte heller sådär som jag strävar att ha henne. Lite spänd/undertempo i traven, bitvis var hon dock fin. Var inte så himla nöjd när jag gick ut från banan då jag aldrig riktigt tycker att vi får till det. Blev iaf 62,3% som vi ganska länge låg på placering med men sen åkte v ner lite i resultatlistan, vilket var väntat det är ytterst sällan det räcker med mindre än 65-66% i en LB här nere.

LA:4
Framridningen kändes bättre, den var dock bara i 15-20 min då jag endast hade dryga timmen mellan mina klasser. Det verkade dock fungera bra på Caga som bitvis faktiskt var riktigt fin på banan. Traven var fortfarande i undertempo bitvis men hon var mycket mer fokuserad och avslappnad. Galoppen gick så himla bra. Fick flera 7:or, exempelvis på vända över ridbanan i samlad galopp och in i förvänt, även en av 10-metersvolterna i samlad galopp och en ökning. Jag var verkligen sjukt nöjd när vi var klara. Min häst som knappt haft en galopp. Det säger mycket för mig :) slutade på 60% vilket jag är mer än nöjd med!

Allt som allt en bra tävlingsdag trots missöde på morgonen. Vädret höll sig bra dessutom vilket absolut är ett plus i kanten. Tyvärr blev det inga bilder under dagen. Fanns ingen direkt tid till det.

Måste erkänna att jag tröttnade lite.

Det är bara några veckor sedan jag bytte header men jag blev inte helt nöjd och nu har jag dessutom finare bilder på Prins så passade på att ändra lite när jag ändå var igång, tycker det blev helt ok. Känns dock som om jag behöver göra en stor sommar-make over för bloggen snart. Vi får se! Kanske få lite nya bilder på mig & Currisen med :)

Klicka [F5] om sidan inte har uppdaterats.

3