Tre sadlar till hemma nu :)

De blev lite förvånade på Charlies när jag sa att de jag hade hemma tryckte på länden "är han kort?!" haha, jo tack. Har iallafall med mig tre sadlar hem idag för att testa, la på dem lite snabbt i boxen medans han åt kvällsmat men det var lite svårt att se, jag vart bara så nyfiken :)

De jag har med mig är en Bates Caprilli 17" rött järn (behöver vitt, ny, den är så skön!), en Albion Legen k2 17" MW, behöver W (beg, blir kanske för rak men den är väldigt kort) och en Prestige Hippos Dressage 17" 36 (beg, tycker den är glashal haha men värt att testa, den låg iallafall som gjuten på Curre!).

Blir spännande att lägga på dem lite mer ordentligt imorgon och spänna fast dem. Jag köpte en ny dressyrgjord idag med, hoppas den är lagom lång, fick bli en 65cm med resår. Han har ju en 60 utan resår nu och den är jättekort så även denna kanske blir för kort haha ;)

Prestige, Albion & Bates
1

Lunch

Det bästa med att ha kunder som är nära hemma är att man hinner åka hem på lunchen, och har man tur står mamma i köket som en liten kock och fixar lunch :) idag blev det en smarrig omelett med tomat, paprika, lök och ost. Mumma!

Idag är jag ytterst glad att jag red ut igår och inte väntade tills idag, för idag vräker regnet ner. Får bli ett kortare pass i ridhuset idag. Det blir dock lite sent för först ska jag hoppa in som ridlärare för en av Helene's vuxengrupp kl 19, är lite nervös faktiskt men det kommer nog bli kul. Det gänget är så härligt dessutom, det stod hoppning på deras schema, så jag får se vad jag hittar på :)


Vill ha sommar och en sammarbetsvillig häst!

3

Min träning

Jag ahr känt lite på sista tiden att det är dax att ta tag i konditionsträningen, inte för att jag har direkt kass kondition men Caga kräver så mycket. Speciellt i hoppningen, och jag vill inte känna att det är det som hindrar mig och Caga från att komma framåt och utvecklas. Så därför har jag gjort upp en liten träningsplan för mig, precis som Caga har fått en :)

Styrketräning: 2 ggr i veckan, bodypump på fredagar + ett styrkepass på gymmet (eller eventuellt MRL-pass)
Kondition: 2-3 joggingpass

Sen ska jag självklart fortsätta på samma sätt med min vardagsmotion, ridningen + långpromenader/powerwalk med hunden!


En vybild över havet, tagen från min en stig på min ena favoritrunda!