Sommaren är tillbaka!

Iallafall för idag! Men man får njuta medans det varar, har faktiskt varit ute i princip hela dagen. Solat, tvättat ryktborstar osv. Hoppas det fortsätter att vara lika fint väder framöver och inte bara idag, hade tänkt rida lite senare i kväll, det är så väldigt varmt nu och mycket flugor, Curre är inne för han höll på att gå i taket. Släpper ut honom om en stund när flugorna lugnat sig lite.

Egon bet ju sönde Curres flugluva så han har fått en ny nu :)Var ute igår och tog lite fina bilder :)

Jag gillar att fota naturbilder, speciellt när det regnar ;)4

Trött & omotiverad.

Undra hur seg man kan bli egentligen! Känns som om jag slösar bort hela sommaren på att inte göra något vettigt alls, man är bara sur på vädret och har inte lust att göra någonting! Jag vill kunna tvätta Curre utan att han fryser, rida en stund i kvällssolen, sola & bada och ha det skönt! Nu sitter jag mest här vid datorn, målar naglarna, lyssnar på musik och är allmänt uttråkad.

Jag gick och la mig vid tolv igår och somnade halv två, sen vaknade jag igen vid halv fyra och kunde inte somna om! Så jag satt och läste sista Harry Potterboken till kvart över fem, då gick jag och släppte ut Curre haha. Sen gick jag och la mig och sov gott till kvart över tio ;)

Ska ut och fixa stallet nu tänkte jag, måste rida Egon idag och helst Curre med men jag vill inte ens rida! Det går inte ens över när jag väl är ute, jag orkar bara inte bry mig för jag känner mig så seg och omotiverad. Kanske borde ta en sväng på crosstrainern och se om man piggnar till, visserligen är det skittråkigt det med men jag har inga joggingskor så kan inte ta en sväng i skogen heller utan att få benhinneinflammation och det är det inte värt.

Upp och hoppa!1

Curre & Egon

Igår så kom Linnéa ridandes på Knapi och hälsade på! Knapi fick slappa i stallet medans L stannade på middag och film hos oss haha, lite udda men trevligt :) Inte ofta någon kommer ridande på besök! Curre, Fred & Egon blev helt tokiga när det kom en häst och showade runt en massa, tyvärr felinställd kamera som vägrade fokusera (måste lämna in den på lagning..) så fick inga bilder på det roliga. Men tog några på Curre & Egon när de stod och tjaffsade vid staketet.

Min vackra vita <3
Curre tycker det är lite kul att stå och tjaffsa med Egon trots att han bits hela tiden. Men Curre har ju 15 cm till sin fördel, han behöver bara höja huvudet lite så når inte Egon ;) Fred vågar inte vara nära Curre, han har nosat lite grann på honom och pipit lite men sedan Curre jagade honom så tycker nog Fred att det är bäst att hålla sitt avstånd..


Egon slet föresten sönder Curres flugluva i förrgår, så mamma & syrran fick köpa en ny igår när de var i Halmstad och ändå passerade Hööks :)

4