Otto Schumacher

Någon som vet vart jag kan hitta det rundsydda remonttränset, Otto Schumacher Munich? Det är riktigt fint, någon som vet en webbshop eller vilket pris det ungefär brukar ligga på? Vet ju att Svensk ridsport garanterat tar in det åt mig med då skulle ett pris vara trevligt att veta innan :)

Vill, vill, vill ha det. Är typ det snyggaste tränset jag har hittat som har remont (och ja, jag tycker det är snyggt). Min häst passar och går bäst med remont så varför skulle jag vilja ha något annat. Vissa tycker det är fult men det gör inte jag.

Så som sagt, någon som vet en webbshop eller ett cirka-pris?

Lögn

Det blir inga bilder på shoppingen idag, det beror på att en del faktiskt redan åkt med till stallet (vilket jag hade glömt) så jag ska fixa imon, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) det kommer iaf, ska försöka fixa det tills förmiddagen. Ont i halsen har jag också, slitit med Göteborgs horse show, riktigt hårt liv att se på ridning i världsklass och shoppa tills man dör! ;)

Angelica Augustsson


Bild och citat lånat från tidningen ridsport

Ingen normal hästmännsiska kan väl ha missat att Angelica Augustsson var den som vann göteborgs världscupsklass. Så himla duktig tjej, jag rös helt ärligt. Gladare tjej får man dessutom leta efter. Det har gått bra för henne hela helgen men igår kom den stora vinsten. Inte nog med att hon är ung (23 år!!) och slog mänger med duktiga ryttare, det var dessutom hennes debut i världscupsammanhang. Ska bli riktigt kul att få fortsätta se henne i framtiden, som jag tror kommer bli mycket ljus :)

- Jag vet inte vad jag ska säga, jag kan inte prata, sa en gråtande Angelica vid prisutdelningen.