Valborg

Det blev inget dressyrpass med Prins idag haha, jag & Syrran skrittade ut istället, det var så härligt väder och vi var ute rätt länge :) Mysigt! Nu på kvällen har jag suttit och kollat på Världscupfinalen i dressyr som gick på tv. Lustiga procent och konstiga topplaceringar tycker jag! Men men..

Min armbåge är total katastrof dessutom, gör vansinnigt ont. Får hoppas det är bättre imorgon annars vet jag inte vad jag gör, då kan jag inte jobba på måndag :S Nej usch, vi hoppas det försvinner!

Nu måste jag hoppa i säng, har ju varit uppe sen sju idag så börjar känna mig liiite seg nu. Godnatt på er :)

1

Vårstädning!

Ber om ursäkt för gårdagens icke existerande uppdatering. Vi får skälla lite på Mikaela med som verkar ha försvunnit helt hehe! Nej men hon dyker säkert upp snart igen, oroa er inte.

Idag har jag & Syrran varit riktigt duktiga, gick ut till hästarna 7.30 i morse, när de väl var ute så gick vi in och hämtade frukost och åt frukosten i sadelkammaren ;) Sedan började vi städa och blev klara vid 11! Nu är verkligen allt där inne fint, rent, vikt osv. Golvet är svabbat 3ggr och tillochmed skorna är putsade! Samt att vi borstat alla schabrak vilket inte var sådär jättekul. Kan dessutom bara använda ena armen för jag har så vansinnigt ont i höger armbåge, rätar jag ut den helt så hugger det i hela armen och jag vill skrika.. hm. Jag vet inte ens vad jag gjort med den! Nu är det bara lite kvar att fixa i sadelkammaren, skaka mattan och ställa allt till rätta. Sen ska jag rida lite dressyr med Prinsen hade jag tänkt.

Igår så blev det en promenad med Prins & Bellis, de har alltså tagit det rätt lugnt i 3 dgr nu men det var iallafall jättemysigt :) Vädret var kanon och solen höll på att gå ner. Det lustiga med Prins & Bellis är att de är jättebusiga och gillar att fåna sig när man går förbi grannarnas gårdar när man rider men leder man dem är de hur lugna och goa som helst. Brukar det inte vara tvärt om?

I brist på Mikaela så bjuder jag på en bild jag knäppte på henne & Caga i helgen :)
Saknar dem redan! Måste släpa hit M nån helg med för lite härliga foton osv!


Vilodag

Prinsen min fick vila idag, imorgon tror jag det blir ett dressyrpass i paddocken ev. sommarhagen. Hoppas på regn nästa vecka så vägen blir mjukare igen så man kan annat än skritta! Jag har varit på US möte idag på ridskolan och efter det en sväng med mamma på tjejkvällen på stan, trevligt :) Blev en kort sväng dock för vi stod i kö i evigheter på ett ställe, man får lite spel på så sega människor alltså.. Curre hade näsblod idag, stackaren :( Helt blodig mule och han stod och slickade sig runt munnen och flemade, han tyckte det var konstigt! Det slutade blöda rätt fort iallafall, ser rätt otäckt ut på en skimmel dock.

Nej nu ska jag hoppa i säng! Har varit så vansinnigt trött idag på förmiddagen, vaknade med huvudvärk och superarg för jag hade en sådan irriterande dröm (som egentligen var väldigt skrattretande) men jag piggnade till på eftermiddagen iallafall! Imorgon är det ju fredag :D